lördag 14 januari 2012

Roliga videoklipp

Tänkte bara visa några roliga klipp som jag hittade på you tube tkr själv att de är riktigt roliga :)




Fast vissa utav hundarna tror jag inte mår bra  både hälsoproblem och i huvudet. T.ex. är det ju inte normalt att kissa så mkt som den hunden gör.
t.ex. kan jag inte fatta varför de här människorna tycker de är roligt men en arg mops. Det betyder ju att de inte har sätt upp tydliga regler för hunden. Och hunden tror att den kan göra som den vill. Inget tydligt ledarskap där inte...
HIttade där emot denna video där det är en bichon havanais som tävlar frestayl jätteduktig på alla trix och en sån koncentration de är inte dåligt. Blir riktigt sugen på att testa det med Amadeus då han älskar att göra trixs han kan ju slalom hoppa över benen och sitt vackert av de grejerna som de visade där. Och att gå mot ryggen med tassarna kan ju inte vara så svårt. Håller ju på att lära honom att putta en boll började idag ochd et går jättebra :) Så nästa trix kanske blir de.
och nu till något mer seriöst. Här ser ni en utställning med havaniser ni ser framför allt hon som är i centrum och visar sin hund för domaren. Sen de som är i bakrunden och ställer upp sina hundar och en som är på ett bord.
Ja de var allt hoppas ni gillade någon utav de videos jag la upp
/sara

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar