fredag 20 januari 2012

Ny badade hundar


Ja som rubriken lyder är hundarna nu ny badade och fina. Jag tänkte träna dem men efter bad som tar en hel del tid på den här rasen och läxor + lite dator så blir det inte mkt över... Och alla ni som har någon bichon ras förstår vad jag menar. iallfall om man vill ha pälsen i fint skick.
Så här fin blev Elton. Han står så fint nu både på golv och på bordet när man vill :) Duktiga killen träningen har gett resultat. Det vi måste träna på mer är att andra ska få röra honom ( vet inte hur det skulle gå) Och att hårblosten måste ibland få komma i ansiktet. Det får den men inte så länge och de gör att allt tar mkt längre tid.

Så härlig och go när han är ny badad. Amadeus luktar misstänksamt på honom. Och då var det dags att ta Amadeus och bada.


Och sä här blev Amadeus också jättefin :) Han stod lika fint som Elton men ville gärna sätta sig ner de gäller samma träning med honom låta främmande hantera honom.
De här sakerna brukar jag använda vid badning förutom klotången.. Har tänkt att jag klipper deras klor imorgon var så trött efter att ajg var färdig med båda två vid kanske 21:00 hehe :)
Amadeus poserar lite själv men med värsta blicken hahah kan riktigt se vad han tänker.
-Nu jävlar få det vara nog snart ..:)

De blir så fina båda två <3
Nån tyckte visst om kvällsmaten som bestod av. Det vanliga fodret och vomen som de alltid får men även ägg gula vilket de inte brukar få mer än två gånger i veckan cirka. Och Amadeus tyckte verkligen det var gott :) Kan inte fatta att vi har haft problem med hans aptit när han kom till oss ville han inte äta på fyra dagar. Men vad händer idag`? Efter en liten kiss runda. När vi kommer in hämntar Amadeus sin skål där allt innehåll redan är uppäten och tar den med till sin korg och slickar <3
haha hela huvudet i skålen :)

MUMS! :) Ha det nu så gott alla! 
/Sara

1 kommentar:

  1. Vilka fina killar det blev!! Nog räcker det som träning för dagen att bli badad och fönad! Säkert blir hundarna trötta efter det med..

    SvaraRadera